Conference
 

Utrecht Knee Joint Preservation Course

Information

 

Online registratie

Aanmelden voor de  Utrecht Knee Joint Preservation Course is alleen mogelijk via het online registratie systeem. Door gebruik van het online systeem gaat u akkooord met onderstaande annuleringsvoorwaarden.Het online registratie systeem blijft open tot 30 oktober 2019, 17.00 uur. Hierna kunt u zich alleen nog onsite aanmelden aan de registratiebalie.

 

Betaling

Na aanmelding wordt u door geleid naar een veilige online betalingspagina waar u online met credit card of iDEAL kunt betalen. U ontvangt automatisch een bevestiging en factuur.

 

Annuleringsvoorwaarden

Annulering van uw registratie is alleen schriftelijk mogelijk door een email te sturen aan UKJPC@congreslink.nl

Als u voor 1 augustus 2019 annuleert wordt het registratiegeld na aftrek van € 50 (incl. BTW) administratiekosten teruggestort. Tussen 1 augustus en 1 oktober wordt 50% van het registratiegeld geretourneerd en na deze datum is er geen restitutie meer mogelijk.

 

Hands-on Kadaver Lab

Aanmelding voor het Kadaver Lab is alleen mogelijk in combinatie met een registratie voor de course op 1 november. Nadat u zich aanmeldt voor 1 november krijgt u de mogelijkheid om zich aan te melden voor het Kadaver Lab en het course diner. Er is plaats voor 24 personen voor het Kadaver Lab.