Congres
 

MPI Event - Social Selling

workshop Social Selling | Perry van Beek

Informatie

 

Met de komst van GDPR, de vernieuwde privacy wetgeving, verandert het landschap van persoonlijke gegevens. Het wordt steeds moeilijker prospects of potentiele deelnemers van je congres ‘koud’ (zonder expliciete toestemming van gebruik van de persoon) te benaderen.


Social Selling, het proces om via actieve aanwezigheid op sociale platformen meer sales te genereren, wordt daarom een steeds belangrijker middel om op een vrijblijvende manier prospects te prikkelen en hun aandacht te blijven trekken. En het blijkt een uiterst effectief middel te zijn: in meerdere onderzoeken is aangetoond dat salesprofessionals die social selling gebruiken betere resultaten halen. 


Maar zijn we niet allang actief op social media en dan met name het zakelijke platform LinkedIn? En delen, liken en posten we niet allemaal wel eens content? Waarschijnlijk wel, maar de vraag is eigenlijk: zijn we wel effectief daarin, bereiken we de juiste doelgroep en komen we daar daadwerkelijk mee in contact? 

 

Kom naar onze workshop op 31 mei om te leren hoe je social selling optimaal in kan zetten! Social Selling Expert Perry van Beek gaf tijdens het MPI jaarcongres Contact al een voorproefje die werd beoordeeld met een 9.3

Perry neemt je mee in de wereld van Linkedin. Hoe vind je nieuwe klanten via LinkedIn waarbij wordt uitgelegd hoe je snel en eenvoudig de formule VINDEN, VERBINDEN, VERZILVEREN kunt toepassen voor het genereren van nieuwe opportunities.

 

Concreet wordt stilgestaan bij de volgende onderwerpen:

·      hoe zorg je dat JIJ gevonden wordt op LinkedIn in plaats van je concurrent
·      hoe VIND jij je potentiële klanten op LinkedIn
·      hoe VERBIND je met deze potentiële klanten
·      hoe VERZILVER je de relatie met deze potentiële klanten
·      hoe volg je DECISION MAKERS en INFLUENCERS zonder ze te stalken

 
Programma:

·      13.15 - 13.45 uur: Nieuwkomersessie
·      13.30 - 14.00 uur: Ontvangst & Registratie
·      14.00 - 15.30 uur: Workshop Social Selling deel 1
·      15.30 - 16.00 uur: Pauze
·      16.00 - 17.30 uur: Workshop Social Selling deel 2
·      17.30 - 18.30 uur: Netwerkborrel (en na de file naar huis) 

 

de spreker wordt mede mogelijk gemaakt door ACS Audiovisual Solutions
 

Perry van Beek

 

Perry van Beek, oprichter en eigenaar van Social.ONE helpt organisaties al sinds 2009 met het genereren van nieuwe business. Zelf heeft hij al 25 jaar internationale sales ervaring. Nadat hij op 32-jarige leeftijd zijn tweede open hart operatie had overleefd, besloot hij dat het nu echt tijd was om wél zijn hart te volgen. Dat was het moment waarop hij besloot om voor zichzelf te beginnen. Hij begon als export consultant, maar ontdekte als snel de enorme behoefte naar hulp met LinkedIn, vooral als het gaat over het vinden van nieuwe klanten. Hij besloot dat dat zijn nieuwe beroep werd en slechts drie maanden later werd hij door Jort Kelder op TV geïnterviewd als dé LinkedIn specialist van Nederland. Sindsdien heeft hij al meer dan 10.000 mensen mogen helpen en is zijn gratis LinkedIn profiel checklist al door ruim 250.000 mensen gebruikt. Wekelijks ontvangt hij bedankjes van mensen die kort na een sessie door nieuwe klanten worden benaderd. Dat is de reden waarom hij dit werk met zo veel plezier doet; mensen helpen succesvoller te worden met hun passies, net zoals hij ook succesvol werd met zijn passie.

 

 

Wanneer je je aanmeldt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.