Congres
 

MPI Event - Global Meetings Industry Day (GMID18)

Events in de Marketing Mix

Informatie

 

 

Events in de Marketing Mix: MPI viert Global Meetings Industry Day op unieke locatie!

 

Op 12 april is het Global Meetings Industry Day (#GMID18), de dag waarop over de hele wereld events worden georganiseerd om onze branche te promoten en ondersteunen. Het motto van GMID2018 is “Real results, real impact, all around the world.” Dat is natuurlijk niet alleen het adagio van GMID. De trend dat het bedrijfsleven evenementen gebruikt op weg naar betere resultaten zet gestaag door. De plaats van events in de marketingmix is permanent.

Wat zijn beweegredenen voor bedrijven om een event te organiseren en hoe meet je resultaat?

 

MPI geeft je tijdens GMID2018 onder meer een kijkje in de keuken van een bedrijf dat op een unieke manier events een plaats geeft in de marketingmix. We zijn te gast bij AFAS Software!

 


Robbert de Ruijter

 

Naast het zijn van een high end company in bedrijfssoftware is AFAS Software een merk dat bekend is als hoofdsponsor van AZ, van AFAS live & AFAS Circustheater.

Robbert de Ruijter is eindverantwoordelijk voor alles rondom Opleidingen bij AFAS en Succesmanagement. Gestart binnen Hilton als MICE Sales de overstap gemaakt naar de software. Dagelijks is Robbert bezig met zijn mensen om voor bestaande klanten waarde toe te voegen dankzij goede evenementen, guerilla-marketing en oprechte aandacht middels zijn Succesmanagers. AFAS was nooit zo groot geworden zonder haar evenementen en Robbert voorziet je graag van praktische handvatten en voorbeelden.

 

Locatie:

AFAS Software 

Philipsstraat 9

3833 LC Leusden

U kunt gratis parkeren

 

Programma:

    • 14.15 - 14.45 uur: Nieuwkomersessie
    • 14.30 - 15.00 uur: Ontvangst & Registratie
    • 15.00 - 17.15 uur: Events in de Marketingmix
    • 17.15 - 18.15 uur: Netwerkborrel (en na de file naar huis)

 

 

Wil jij meer weten over de plaats en het belang van events in de marketingmix anno 2018? Dan mag je ons event op 12 april niet missen, dus meld je hier aan!

 

 

Wanneer je je aanmeldt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.