Conference
 

Level 2 Event Design Certificate Program

De verdiepingstraining na Event Canvas Level 1

Information

Je hebt je Level 1 certificaat behaald en je wilt meer! Je zoekt verdieping, meer kennis en je wilt "meters maken"! Schrijf je dan in voor de level 2 training!

 

Na onze 1ste training voer je gesprekken over events op een andere, wellicht meer strategische manier en je ontwerpt jouw events steeds vaker met een divers designteam. Met de level 2 training zoeken we de verdieping op een aantal cruciale stappen in het proces.

 

Programma:

In de level 2 gaan we verder in op het vaststellen van de juiste belanghebbenden en hoe je hierin je designteam begeleidt. Hoe je de Event Delta (de verandering)  goed formuleert en je gaat aan de slag met nieuwe inzichten over de invulling van het creatieve proces (prototypen) , gebruik makend van de diverse instrumenten die ons ter beschikking staan. Aan de hand van meer, verschillende cases gaan we ook in op de wijze waarop je je opdrachtgever meeneemt in dit (al dan niet strategische) verhaal.

   

Voor wie?

Het programma is voor de "diehard game changers' die zich verder willen bekwamen in deze praktische methode om niet alleen betere events te ontwerpen maar ook dus de gesprekken met de opdrachtgever anders te voeren. Mensen die in staat willen zijn om mensen uit hun comfortzone te trekken om te komen tot ontwerpen die daadwerkelijk het verschil gaan maken.

 

De training biedt je:

- meer (creatieve) vaardigheden en kennis om  succesvolle events te ontwerpen

- meer handvaten om de strategische discussie met de opdrachtgever te voeren

- een veilige omgeving om als facilitator van een designteam te leren werken

- kennis van meer praktijkcases om uit te putten.

- een online kennismakingssessie voorafgaand aan de training een een coachcall na de training.

 

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname aan de level 2.

 

Trainers

De training wordt verzorgd door Marga Groot Zwaaftink.CED en Ingrid Rip, CED.

   

 

 

Investering

Naast de tijd, kost de training €595,- exclusief BTW. Dat is inclusief certificaat, kennismakingsessie, een 1 op 1 coaching call als ook het boekje "Drawing out Change". NB: mocht je beide levels in één keer willen afnemen, dan ontvang je een aantrekkelijke korting en brengen we je €1.090 ex BTW in rekening. Neem even contact op met Ingrid (ingrid@edco.global) 

 

 

Event Voorwaarden

Door te klikken op Finish Registration' gaat u akkoord met de voorwaarden.

 

Datum

De training vindt plaats op maandag 28 juni 2021. Het programma duurt van 9.00 tot 17.00 uur. 

 

Deze training wordt georganiseerd door het Event Design Collective Nederland. Voor vragen kunt u Ingrid benaderen via ingrid@edco.global of 0622998861.