Congres
 

Kennismakingssessie Event Canvas™

Kennismakingsworkshop Strategisch Event Design

Informatie

De waarde van event design waarbij je gebruik maakt van de Event Canvas TM methodologie is gebaseerd op de principes van design thinking toegepast op bijeenkomsten. Het is een tool om betere events te organiseren.

 

De collaboratieve aanpak spreekt mensen aan. Samen creëer je events die, op een bewuste manier, ons denken en ons gedrag verandert in de gewenste richting. Op deze manier kun je (strategische) doelen van betrokken organisaties realiseren.

 

Het grote voordeel is dat deze strategische management template zorgt voor een universele taal tussen alle betrokkenen zoals de initiatiefnemer (meeting owner), organisator, deelnemers, leveranciers en sponsoren. Het zorgt voor heldere, eenduidige communicatie gedurende het gehele proces van ontwerp tot uitvoering. 

 

Wil je hier meer over horen en actief meedoen aan een sessie, schrijf je dan nu in voor deze interactieve kennismakingsworkshop. Deze wordt gegeven door Marga Groot Zwaaftink en Ingrid Rip. Heb je vragen mail of bel even: ingrid@edco.global - 06 22 99 88 61