Conference
 

Event Design Certificate Program - Online

Level 1

Information

Op zoek naar een manier om je event te vernieuwen of innoveren, maar weet je niet hoe? Wil je een volgende carrierestap maken? Wil je op een andere manier met je klant in gesprek? Wil je aan tafel bij de top van je organisatie over je event?

 

Wat is het #EventCanvas?

Het #EventCanvas is een strategisch management template om nieuwe event modellen te ontwikkelen en bestaande event modellen te documenteren.

- Het geeft antwoorden op ROI en stelt je in staat de gesprekken over events op een meer strategische manier te voeren dan voorheen.

- Het stelt jou en je team of jou en je klant in staat gezamenlijk events te ontwerpen.

- Het toepassen van #EventCanvas geeft duidelijkheid in verschillende lagen van je organisatie. Zij die de lijnen uitstippelen, zij die leidinggeven en zij die uitvoeren hebben nu een gezamenlijke taal om over events te praten, over wat vanuit hun perspectieven belangrijk is en hoe zij hun verantwoordelijkheden willen veiligstellen.

 

Als voorbereiding, download de eerste 100 pagina's van het Event Design handbook via deze link.

 

 

Wie moet zich inschrijven?

Het programma is voor 'game changers' die graag een praktische methode willen leren om events te begrijpen en te ontwerpen met het #EventCanvas en het onderliggende proces.

 

Programma:

Level 1 = De basisvaardigheden van het #EventCanvas. Bewust zijn van de belanghebbenden, hen analyseren en gedrag definiëren. de basistoepassing van het EventCanvas om onder woorden te brengen hoe een event waarde kan creëren, door gedrag te veranderen van de verschillende belanghebbenden.

 

De training bestaat uit een dag van 09.00 - 17.00 uur verdeeld over blokken inclusief ruime pauzes en bijzondere extra's 

 

De training geeft je:

- Inzicht in hoe events waarde creëren

- De vaardigheden en kennis events te ontwerpen

- Handvaten om de strategische discussie rondom events te voeren

 

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je een certificaat.

 

Trainers

De training wordt verzorgd door Marga Groot Zwaaftink.CED en Ingrid Rip, CED.

 

 

 

Waarde

- 4 x 1,5 uur praktische workshop

- kenismaking met online tools Mural.ly en Zoom door actief gebruik

- 6,5 uur Clock hours Domain G: Meeting or Event Design (handig als je je CMP wilt halen of  behouden)

- 3 maanden abonnement op Mural.ly met het digitale #EventCanvas

- On-line pre en post sessie

- Een certificaat

 

Kosten

De kosten voor de training bedragen €595,- exclusief BTW. Dat is inclusief een online kennismaking en een half uur online coaching na de training.

 

 

Event Voorwaarden

Door te klikken op Finish Registration' gaat u akkoord met de voorwaarden.

 

Datum

De training vindt plaats op vrijdag 29 mei 2020. Het programma duurt van 9.00 tot 17.00 uur en is opgedeeld in 4 blokken van 1,5 uur met voldoende breaks en intermezzo's om je deze dag online helder en geëngageerd te houden.

 

 

Organisatie

Deze training wordt georganiseerd door Marga Groot Zwaaftink en Ingrid Rip. Voor alle vragen, bel of mail even via marga@edco.global of 0418-637340 / 06-23466473.