Conference
 

Digitale Roadshow Associaties

Kennismakingsworkshop Strategisch Event Design

Information

Belang van bijeenkomsten voor verenigingen

Bijeenkomsten zijn een belangrijke levensader die bijdragen aan continuïteit van een vereniging. Door onderzoeksresultaten, kennis en ervaringen tussen leden en bestuur te delen, zorgt de vereniging  o.a. voor actieve verbinding tussen leden in een bekende en veilige omgeving alsmede groei van het professionele netwerk. Ook dragen bijeenkomsten vaak financieel bij aan een gezonde bedrijfsvoering van nationale en internationale verenigingen 

 

Wilt u ook de next generation behouden, de wens tot meer interactie met (potentiële) leden of (deels) online gaan en toch goed aangesloten blijven en meerwaarde bieden aan uw leden?  Wilt u ook als game changer  kritisch kijken naar het ontwerp van uw bijeenkomsten zodat ze nog meer als tool om strategische doelstellingen te realiseren ingezet kunnen worden. Volg dan 90 minuten workshop over de   Event Canvas™  methodologie.

 

Strategische waarde van uw bijeenkomsten verhogen

Deze management template is in alle moderne talen gratis te downloaden van onze website. Het Event Design Collective Nederland organiseert op dinsdag 7 juli 2020 van 10.00 tot 11.30 uur een Virtuele Roadshow speciaal voor (inter)nationale verenigingen in Nederland. U heeft de primeur, wij bieden u (of een van uw collega’s indien u niet de aangewezen persoon bent) deze workshop éénmalig gratis aan zodat u het proces kan ervaren en de meerwaarde ervan voor uw organisatie kunt duiden.

 

 

Wat is het #EventCanvas?

Het #EventCanvas is een strategisch management template om nieuwe event modellen te ontwikkelen en bestaande event modellen te documenteren.

- Het geeft inzicht in (potentiële) ROI en maakt het eenvoudiger om gesprekken over events op een strategische manier te voeren dan voorheen.

- Het stelt u in staat samen met stakeholders waardevolle events te ontwerpen.

- Het toepassen van #EventCanvas geeft duidelijkheid in verschillende lagen van uw organisatie. Zij die de lijnen uitstippelen, zij die leidinggeven en zij die uitvoeren. Allen hebben nu een gezamenlijke taal om over events te praten, over wat vanuit hun perspectieven belangrijk is en hoe zij hun (strategische) doelen kunnen veiligstellen.

 

 

Download de eerste 100 pagina's van het Event Design handbook via deze link.

 

 

Wie kan zich inschrijven?

Deze 2workshop is voor 'game changers' die graag een praktische, effectieve methode willen leren kennen om events en congressen als strategisch middel in te zetten. Om de inhoud zo goed mogelijk af te stemmen, is deze uitnodiging alleen gericht op bestuursleden en evt. de congresmanagers binnen associaties die een strategische functie vervullen. 

 

Programma:

De workshop op dinsdag 7 juli 2020 duurt van 10.00 - 11.30 uur.

 

Deze workshop geeft u:

- Inzicht in hoe congressen en events waarde creëren als strategisch middel binnen uw organisatie

- inzicht in het proces van de #EventCanvas management methodologie aan de hand van awardwinning best practices

- de ervaring dat online event design mogelijk is voor live on-site events of live online events.

 

Facilitators: 

Deze workshop wordt verzorgd door Marga Groot Zwaaftink.CED en Ingrid Rip, CED. Samen vormen zij het Event Design Collective Nederland, onderdeel van een internationaal collectief van bevlogen en ervaren gecertificeerde event designers.

  

 

Investering:

Deze workshop wordt u om niet aangeboden als kennismaking met de methodologie.

 

 

Event Voorwaarden

Door te klikken op Finish Registration' gaat u akkoord met de voorwaarden.

 

Organisatie

Deze workshop wordt georganiseerd door Ingrid Rip. Voor alle vragen, benader haar via ingrid@edco.global of 06 22 99 8861.